ציסטה בשחלה ימנית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/12/2014 | 07:00 | מאת: מיטל

שלום רב. אני בת 38 בהריון רביעי בשבוע תשיעי. בבדיקה הגניקולוגית נמצא שיש לי ציסטה בשחלה ימנית. נרופא אמר שאין צורך לדאוג מזה כרגע ושצריך לראות כיצד היא תתנהג בהמשך. אשמח לפירוטמה זה בכלל ציסטה ומה הסכנות הכרוכות בכך אם בכלל. תודה

12/12/2014 | 06:41 | מאת: צביה רן

שלום מיטל, פשוט תקראי באינטרנט מה זו ציסטה. זהו גידול לא ממאיר. אפשר לנסות לטפל בה בדמיון מודרך. תמצאי מטפל בדמיון מודרך באזורך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה htp://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה