בדיקת דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/11/2014 | 16:15 | מאת: מריה

שלום, אני בהריון, שבוע 34. בשבוע 27 עשיתי בדיקת דם ורמת המוגלובין היתה 9.8 (במשך כל ההריון לקחתי ברזל, אבל זה לא עזר) רופה נתן לי הפניה לקבלת עירוי ברזל, היום קבלתי תשובה של בדיקות דם רמת המוגלובין 10.7אבל רמת פרטין 460. האם תוצאת פרטין חריגה? או שמהתחלה עולה פרטין ואחר-כך המוגלובין על לשבון פרטין?

18/11/2014 | 06:48 | מאת: צביה רן

שלום מריה, פריטין הם מאגרי הברזל בגוף, ואם הרמה טובה מצבך די טוב, אך עדיין עליך להעלות את רמת ההמוגלובין. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה