חודש תשיעי לחוצה מאד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/10/2014 | 02:41 | מאת: לידר כהן

היי אני נמצאת בשבוע 37 עם עובר מצג עכוז.. לפני יומים אמרו לי גם שיש לי ריבוי מי שפיר אמרו לי שיש לי 27 שהנורמל זה 25 והלחיצו אותי מאד להגיע מיד למיון שיש ירידת מים במהירות .. מו הסתם שכל אחת תרוץ למיון אבל אצלי הפחידו אותי שלא יהיה צניחת חבל תבור.. אני ממש בפחדים כמה זה מסוכן והאם זה קורה הרבה או שזה נקרא מצב נדיר? אני לא מבינה אם זה כל כך מסוכן למה לא אשפזו אותי או ניתחו ישר? כמה זה מסוכן והאם ללכת ישר מיון זה בסדר או שזה נקרא סכנה גדולה .. אשמח לתשובה כדי להירגע תודה רבה.

21/10/2014 | 05:51 | מאת: צביה רן

שלום לידר, אני לא מבינה בתופעות האלה. שיעשו אולטרסאונד כדי להרגיע ולהירגע. לגבי לידה במצב עכוז היום כבר שוב יש התמחויות בנושא. אצלי העובר התהפך למצג נכון ביום הלידה עצמו מספר שעות לפני הלידה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמתכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה