לחוצה ומפחדת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/09/2014 | 20:00 | מאת: יעל

שלום מחזור אחרון ב 19.8 אחרי טיפולי הזרעות לפני כשבוע וחצי בדיקת דם חיובית. אני לא מרגישה כלום, לא עייפות, לא בחילות, לא רעב או צורך לפיפי רק מעט רגישות בחזה.. יש לציין שיש לי ילד בן שלוש ובהריון שלו אני זוכרת שהיו לי בבוקר בחילות וגם פצעים על הפנים לא זוכרת בדיוק מתי התחיל אבל זוכרת שהרגשתי ישר בהריון ועכשיו ממש לא מרגישה כלום. מחכה כבר בקוצר רוח לבדיקה אצל הרופא. האם יש סיבה לדאוג? האם זה שאני מרגישה ממש טוב מעיד על משהו? מתי הכי מוקדם אפשר לראות דופק? תודה

07/10/2014 | 07:11 | מאת: צביה רן

שלום יעל, אני מתנצלת על האחור בתשובה בגלל חופשתי. זה נפלא שאין לה שום תופעות לוואי, ואפשר לעבור כך היריון שלם. מאחלת לך כל טוב בהמשך. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה