החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/03/2014 | 20:04 | מאת: עלמה27

רציתי לדעת עברתי החזרת עוברים ב14/2שלושה מוקפאים ואתמול ב28/2עשיתי בדיקת בטא ראשונה יצא לי 600 רציתי לדעת אם זה הריון מרובה עוברים? ואיזה שבוע אני? ,זה הריון שניתפס אחרי ארבע שנים של טיפולים ואני מפחדת לשמוח למרות שבא לי לצעוק אשמח לקבל תשובה תודה ושבוע טוב

02/03/2014 | 07:08 | מאת: צביה רן

שלום עלמה, דברי עם הרופא המטפל שלך שמכיר את התהליך שלך. מאחלת לך הצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה