מתלבטת...זירוז

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/02/2014 | 23:16 | מאת: לי

שלום רב, היןם נכנסתי לשבוע 38 ווסת אחרונה (מתוקן שבוע קדימה - 2.6.14) מהלך הריון: זהו הריון שני, הריון ראשון לידה בסוף שבוע 38, הפעלת לידה בעקבות רעלת הריון. נטלתי אספירין עד לשבוע 35 בעקבות חשד לקרישיות - היסטוריה משפחתית וכולסטרול גנטי. זה רק חשד כיוון שהבדיקות נעשו במהלך ההריון והומלץ על מתן קלקסן אחרי לידה. בהריון הראשון היה סימפיזיוליזיס נסבל אך בהריון הזה חמור ביותר ובחודש האחרון מאוד מוגבלת בתנועה, קושי לישון מכאב ובכלל לתפקד ונמצאת בשמירה כתוצאה מכך. היו פלפטציות שבעקבותיהן אושפזתי בשבוע 34 אך נעשה בירור קרדיולוגי והוא תקין. נכון להיום חווה קושי להתמודד עם כאבי האגן וחוסר התפקוד, חשד לעובר גדול (הערכה - מעל 3800 בשבוע 37) ובימים האחרונים מאז שהתחילו צירים לא סדירים אירועים של מיעוט בתנועות עובר. הופנתי למיון ליום רביעי הקרוב לשקול זירוז בעקבות כלל הדברים שציינתי ואשמח לחוות דעת. תודה רבה!

24/02/2014 | 09:52 | מאת: צביה רן

שלום לי, פרטת כאן מצב מורכב ומכיוון שזהו רק פורום תמיכה, ממליצה להתייעץ עם הרופאים. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה