היפוך עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/12/2013 | 21:52 | מאת: אלה

היי, רציתי עצה איך אפשר להפוך את התינוק שהעכוז למטה בשבוע 36, מנשים שעברו את זה ומכירות וניסו שיטות טיבעיות בלבד .... האם יש כאלו שניסו ויודעות מה אפשר לעשות? תודה

24/12/2013 | 07:00 | מאת: צביה רן

שלום אלה, אפשר להפוך עובר באמצעות רפואה סינית, רפלקסולוגיה וגם טיפול במים. לעניות דעתי, עכשיו מוקדם מדי וכדאי לעשות זאת לפני הלידה. היום כבר יש התמחות של לידת עכוז, כדי לך לבדוק את הנושא. אצלי העובר התהתפך ביום הלידה עצמו. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה