לידה אחרי 2 קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/12/2013 | 16:52 | מאת: רבקה

עברתי 5 לידות מתוכן השניה והחמישית בניתוח בשל מצג עכוז , באחרון שבהם נאמר לי שהסיגמנט התחתון מהניתוח הקודם דק כחצי מלימטר , האם לידה רגילה כעת בהריון שישי אפשרית?

05/12/2013 | 08:27 | מאת: צביה רן

שלום רבקה, השאלה שלך מאד מקצועית ועליך להפנות אותה לרופא, עדיף לרופא שאת במעקב אצלו במשך מרבית ההריונות, ושמכיר אותך היטב. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב0א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה