חומצה פולית והשלכות לעתיד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/11/2013 | 18:19 | מאת: אלמונימית

שלום רב. האם הריון בו ניתנה חומצה פולית החל מהחודש השלישי להריון (קרי לא ניטלה בכלל לפני ההריון) מהווה סכנה לתינוק בגיל מבוגר או עלול להוביל להשלכות כלשהן מבחינת תפקודיות בבגרותו?

30/11/2013 | 07:41 | מאת: צביה רן

שלום לך חומצה פולית ניתנת כדי למנוע מומים מולדים, אך גם על כך אין ביטוח של 100%. האם השאלה עם העובר שלך נתון יותר לסיכון? אינני יודעת. תזכרי שעשית הכי טוב שידעת. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה