נדודי שינה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/09/2013 | 23:07 | מאת: שרי

אני בשבוע 13 בשבועיים האחרונים קשה לי להירדם, למרות שאני עייפה אני מתעוררת מס' פעמים בלילה לפעמים כל שעתיים והשינה שלי לא עמוקה אני לא עד כדי כך במתח, למרות שמדובר בהריון ראשון, אני לא היסטרית או חרדתית, נראה לי שיש לי מחשבות רגילות שיש לכל אישה בהריון האם התופעה מוכרת ? למה זה קורה ? יש לי מעין מן חוסר שקט כזה בבטן בחלק העליון של הבטן שקרוב לחזה, ולפעמים גם בחילות שלא מאפשרות לי לישון יצוין, שאני לא בעד לקחת כדורים מה עושים ולמה זה קורה ?

22/09/2013 | 10:58 | מאת: צביה רן

שלום שרי, מתח מקשה על הירדמות, ואפילו אם הוא מתח לא מודע. את יכולה לנסות לרכוש בבית טבע תה מרגיע, למשל קמומיל ולשתות לפני השינה. אפשר גם לקנות בבית מרקחת תמצית באך רסקיו לילה, שמאד מרגיע ובטוח לשימוש גם בהיריון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה