הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/09/2000 | 08:43 | מאת: איילה

שלום רציתי לשאול איך אני יכולה לברר שהכל תקין אצלי בחצוצרות לאחר שלפני 3 חודשים עברתי הריון אקטופי שהסתיים בהפלה. מאז תמיד לפני ביוץ אני מרגישה כאבים מאד חזקים בצד ימין בשחלה ימנית ששם התרחש אצלי ההריון. ברצוני לציין ששהריון האקטופי היה הריון ספונטני לאחר 3 הפריות מבחנה שלא הצליחו. מאז עשיתי U.S זקיקים וראו שיש לי זקיק בגודל 23 מ"מ אך לא היה הריון. מה אני יכולה לעשות כדי לבדוק שאין לי קרע בחצוצרה או הדבקויות. אודה על תשובתך בהקדם.

24/09/2000 | 09:19 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

קיימות שתי שיטות שאינן כרוכות בהרדמה או צילום רחם או ביצוע בדיקת אקוויסט- בדיקה המבוצעת תחת אולטראסאונד תוך כדי הזלפת תמיסת סוכר לרחם

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה