סיכון לגמדות........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/06/2020 | 14:52 | מאת: שיר

שלום דוקטור, אני בשבוע 32+5 להריון ראשון. מין העובר: נקבה משקל עובר מוערך: 2.250 קג(אחוזון 60 לפי הבדיקה) היקף ראש: אחוזון 90 מרחק בין רכות: אחוזון 90 היקף בטן: אחוזון 74 מרחק ירך: אחוזון 41 האם מדובר באי פרופורציה משמעותית בין היקף הראש ומרחק ירך? האם זה יכול, חס ושלום, לרמז על גמדות? יש לציין בדיקת מי שפיר בחודש חמישי תקינה, צ'יפ גנטי תקין. תודה רבה על תשובתך, והמשך יום נפלא

שלום שיר, ממליצה לך להתייעץ בפורום "הריון ולידה הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. הרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה