נימול באצבעות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/02/2020 | 20:48 | מאת: סיגלית

ילדתי לפני שלושה שבועות. בסוף ההריון התחיל לי נימול בשלוש אצבעות בכף היד שלא עבר עדיין למרות שהנפיחות והמים כבר ירדו. מה עושים?

שלום סיגלית, ראשית, בשעה טובה ומזל טוב. גופנו עובר שינויים רבים במהלך ההריון ואחריו. ממליצה לך לגשת לרופא המטפל לבדיקה. בנוסף, את יכולה לנסות טיפולים ברפואה המשלימה שמאוד יכולים לעזור ולהקל. רפואה סינית (דיקור סיני), טיפולי מגע: שיאצו, עיסוי... יש מרפאות של רפואה משלימה בקופות החולים, או דרך מטפלים פרטים. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה