גילוי הריון מאוחר יחסית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/12/2019 | 18:02 | מאת: Liora

שלום גיליתי שאני בהריון בשבוע 5 דיי מאוחר ( היו לי מחזורים לא סדירים בתקופה האחרונה) אני מעשנת בסביבות 10 סיגריות ליום ברגיל ועכשיו אני מפסיקה אני יודעת שאסור לעשן בהריון אך כמה יש השפעה על התפתחות העובר ממש בתחילת ההריון? יכול לגרום להתפתחות איטית או לחוסר התפתחות ? לא ידעתי שאני בהריון והתנהגתי רגיל ועכשיו אני בלחץ...

שלום ליאורה, אני מבינה שלא ידעת על קיום ההריון, טוב שהפסקת ברגע שגילית. בהחלט לא מומלץ לעשן בהריון. השפעת העישון על העובר שונה מאישה לאישה וכל אחת תגיב בצורה שונה. התחילי ליטול חומצה פולית והתייעצי עם הרופא המטפל. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה