בדיקת הריון חיובית ואחר כך שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/08/2019 | 21:46 | מאת: Michaela

שלום רב, הזרקתי זריקת אוביטרל ב 25.7 ו-3 ימים לאחר מכן ביצעתי 2 בדיקות ביתיות שהראו תוצאה של קו בהיר נוסף ועוד יום במוקד שגם ראו קו נוסף. השבוע ביצעתי בדיקת הריון וביטא והתוצאה שלילית. יש לציין שיש לי רגישות בחזה. אני אמורה להיות בשבוע 4+6 והתוצאות שליליות לעומת שבוע שעבר. אודה להבין אם אני בהריון או לא?ואם צריך בדיקה מסוימת

11/08/2019 | 13:28 | מאת: ענת עם שלם

הי מיכאלה, בדיקת דם תתהיה הבדיקה האמינה ביותר לדעת האם את בהיריון או לא בהצלחה רבה!!!! ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה