ביוץ והריון - ליטרזול ומזרזי ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/05/2019 | 17:05 | מאת: ליטרזול בזמן הריון

אשתי ביצעה היום בדיקות דם ועל פי התוצאות HCG 1821 , הבנו שהיא בשבוע החמישי-שישי להריון. לפני כשבועיים היא ביקרה אצל רופא הנשים שבדק אותה באולטרסאונד אמר שיש זקיק והמליץ לקחת תרופה לזירוז ביוץ - ליטרזול. על פי בדיקת הדם הבנו שככל הנראה היא לקחה את הליטרזול כאשר הייתה בשבוע ה3 להריון. מה הסיכונים בכך? האם יש ממה לחשוש? תודה רבה לעונים.

03/06/2019 | 01:36 | מאת: ענת עם שלם

ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום "הריון ולידה- הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים בהצלחה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה