מצב רוח ירוד וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/02/2019 | 14:39 | מאת: בטי

היי. אני בשבוע 7 ומזה שבוע אני סובלת מהקאות כל יום, ובחילות במשך יום שלם. כתוצאה מכך אין לי תיאבון ואני בקושי אוכלת. בנוסף, הסביבה וגם בעלי שמו לב שמצב הרוח שלי ירוד. ברגיל אני בנאדם שמח ומאוד חברותי. לא יודעת איך להתמודד. אשמח לייעוץ. תודה

שלום בטי, גופנו עובר שינויים רבים בהריון. מה שאת מתארת: בחילות, הקאות, מצבי רוח... אילו בהחלט סימנים אופייניים בהריון. לרוב, לקראת סוף הטרימסטר הראשון הם חולפים. השתדלי לאכול ארוחות קטנות כל 3-4 שעות ולהרבות בשתייה. במידה ויש קושי עם שתיית מים, נסי חליטות צמחים. בנוסף, ממליצה לך לנסות טיפולים ברפואה המשלימה: דיקןר סיני, טיפול מגע (שיאצו, רפלקסולוגיה...) טיפולים אלו יכולים מאוד להקל עלייך. מומלץ לגשת למטפלים אשר מתמחים בהריון ולידה. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה