נסיון להיכנס להריון בתקווה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/02/2019 | 11:47 | מאת: Remosh

היי אני מנסה כבר להיכנס להריון כשנה בחודש הזה קיימנו יחסים בשבוע הביוץ כולו , אחרי שבוע הביוץ פתאום היו לי הפרשות חומות- ורודות בהירות שנראות רק בניגוב למשך יומיים ונעלמו הרגשתי צורך חזק להשתין במשך השבוע פעם ראשונה שקורה כי בדרך כלל לא שותה הרבה מים ,ורגישות בשדיים שלא הרגשתי לפני. , אך בסוף קבלתי מחזור רגיל דם אדום בלי גושים ביום ה 29 הייתכן שאני בכל זאת בהריון ?

שלום רימה, הדרך הוודאית לגילוי הריון היא בדיקת דם להריון. מבצעים אותה כאשר יש איחור בווסת. ציינת שהווסת הגיעה לכן הסיכוי להריון הוא נמוך. מומלץ לגשת לרופא המטפל לביצוע בדיקות כלליות. בנוסף, ממליצה לך לנסות דיקור סיני אצל מטפל/ת שמתמחים בתחום הפוריות. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה