חששות וחוסר חשק לסקס בשבוע 31

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/10/2018 | 12:39 | מאת: ענבל

הי אני בת 39 ובהריון ראשון (אחרי טיפולים) בשבוע 31. בהתחלה, הרופא אסר עלינו לקיים יחסים עד שבוע 14. ולאחר מכן, קיימנו יחסים אולי פעמיים-שלוש ואנחנו כבר בשבוע 31. בשליש הראשון היו בחילות, עייפות וכו'. בשליש השני דווקא היה חשק אבל היינו בעומס עקב מעבר דירה, שיצר המון מתחים שהפריעו למרות החשק. ועכשיו הוא רוצה (אני פחות בחשק למרות שאני בן אדם מאד מיני ואפילו יותר ממנו), הרופא אמר שמותר אבל אני ממש חוששת וגם לא מרגישה "אני"... חיכיתי לילד הזה שנים ועכשיו מפחדת שאם חלילה יקרה משהו, המצפון יאכל אותי. לי אין בעיה לחכות עוד כמה חודשים ואחרי משכב לידה ואור ירוק מהרופא לחזור לעניינים אבל הוא.. יצא שחיכה המון זמן. מה עושים? לא נעים לי ממנו...

29/10/2018 | 10:41 | מאת: ענת עם שלם

הי ענבל, ראשית מבחינת ביטחון ההיריון, כאמור קיבלתם אישור שמבחינה רפואית אין חשש בקיום יחסי מין. אם את חוששת שאלי שוב את הרופא המטפל . שנית ,חוסר חשק מיני הנה תופעה שנשים יכולות לחוות בזמן היריון. ממליצה מאוד שתמצאו לכם תמיכה נכונה של מטפלת שתוכל לסייע לכם לדבר את הדברים בגלוי וליצור לכם מרחב נעים שאולי דרכו תמצאו את הנתיב האינטימי הנכון עבורכם בתקופה הרגישה הזו. בהצלחה והמשך היריון נעים, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה