דימום אחרי לידה תודה עעעעעכככ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/10/2018 | 13:40 | מאת: דנה

שלום, יש לי דימום אחרי לידה שנמשך עד היום באותה העוצמה כפי שהיה בהתחלה. מרגעשה כאבי מחזור. מניקה. ילדתי ב2/9 לידה טבעית. תודה תודה

03/10/2018 | 01:31 | מאת: ענת עם שלם

שלום דנה, לא כתבת מספיק פרטים א ב ל אם הדימום שאת חוה במשך חודש הינו אותו הדימום כמו בימים שאחרי הלידה אני מציעה לך לגשת ולהבדק. דימום אחרי לידה אמור להחלש ולהעלם עד 4-6 שבועות אחרי לידה. המצב שאת מתארת אינו נשמע תקין ולכן אני ממליצה לגשת להבדק. בהצלחה, בריאות והרבה מזל טוב ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה