חשש להריון חוץ רחמי בבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/08/2018 | 11:03 | מאת: רואן

יש לי נפיחות בבטן והרגשתדופק חזק בבטןעליונה ביצעתי סיטי והתשובה רושם לעכירות השומן הפרוטינאלי חייבת לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד עכירות שומן פרוטינאלי האם זה קשור להריון חוץ רחמי בבטן אני לא בהריון מקבלת מחזור רגיל ב30/5 פעם אחרונה קימתי יחסי מין ללא חדירה בכלל רק שפשוף איברי מין ב3/7 ביצעתי בדייקת דם והתשובה היתה קטן מ 3 ומאז אני מקבלת מחזור רגיל

11/09/2018 | 23:52 | מאת: רואן

??

12/09/2018 | 21:30 | מאת: ענת עם שלם

שלום רואן, שאלתך מתאימה לפורום היריון ולידה הלל יפה המנוהל ע"י רופאים בתחום בהצלחה רבה ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה