הריון חוץ רחמי - חוששת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/01/2018 | 14:32 | מאת: Mili

אני בחורה בת 28, בתולה. לפני כחצי שנה הגעתי עם בחור אחד למצב של סקס יבש, הייתי עם תחתון, הוא היה עם תחתון. באיזשהו שלב הוא החדיר את האצבעות שלו לאיבר שלי אך אינני יודעת אם היו עליהן טיפות אהבה (כי הוא נגע לפני כן באיבר שלו). מעבר לכך, רק פעם אחת זכורה לי שהאיבר שלו נגע באיבר שלי אך עם תחתונים. עשיתי שתי בדיקות הריון בהפרש של מספר שבועות ובשתיהן התוצאה הייתה שלילית. כשבוע וחצי לאחר מכן התחלתי להרגיש כאבי בטן מאוד מוזרים בצד שמאל למטה. הלכתי לרופא משפחה בעקבות הכאבים, הפנה אותי לאולטראסאונד בטן עליון וגניקולוגי. באולטראסונד (שעשיתי כחודשיים וחצי אחרי) נמצא כי יש ממצא לא ברור במרכז הבטן (בגודל 6*3 ס"מ). עשיתי בדיקת CT, בה לא נמצא הממצא מהאולטראסאונד. עשיתי גם בדיקת אולטראסאונד גניקולוגית בה היה כתוב כי הכל תקין ברחם ובשחלות (למעט זקיק בגודל 18 מ"מ באחת מהשחלות). חשוב לציין, מאז ועד היום המחזור סדיר ומגיע בזמן שלו כרגיל בכל חודש. הכאבים היו בהפוגה של כחודשיים-שלושה אבל כעת הם חזרו. האם אני צריכה לחשוש מהריון חוץ רחמי? כשישה חודשים אחרי?

13/01/2018 | 23:22 | מאת: ענת עם שלם

שלום מילי, מה שאת מתארת לא נשמע כהיריון חוץ רחמי אבל נשמע כי יש צורך בבדיקה מעמיקה נוספת, הן בשל הכאבים שאת חשה והן מאחר ובאחת הבדיקות נראה ממצא. מציעה לך להתיעץ עם מרפאת נשים בהצלחה ובריאות שלמה ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה