מי שפיר שבוע 24 עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/12/2017 | 13:07 | מאת: אמא מודאגת

אני בשבוע 24 בסקירה השנייה התגלה כי לעובר כליה אחת ללא הרחבת אגן הרופא שלי הפנה אותי לייעוץ גנטי חוץ מלהסביר לי את הסיכונים בבדיקה לא קיבלתי הכוונה לפי מה שהבנתי בשבועות שלי לא הכי ממולץ לבצע אותה כי יש חשש לאובדן העובר מחכה כרגע לאוטרסטונד מכוון לכליה ודרכי השתן וכמובן לנפרולוג ילדים האם יש לקחת את הסיכון ולבצע את מי השפיר או לוותר כי כול שאר הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין בחרדות כבר כמה שבועות אשמח לקבל מענה

06/12/2017 | 21:26 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, הדאגה שלך מובנת וחוסר וודאות הוא דבר מלחיץ מטבעו כרגע הכי נכון יהיה לעשות את הבדיקות לפי המלצת הרופא, ייעוץ גנטי ואולטרסאונד וכמובן יעוץ מול נפרולוג מומחה בעוברים ותינוקות. בד"כ בדיקת מי השפיר מתבצעת בשלבים מאוחרים יותר כאשר הסיכון יורד ממליצה לך לכתוב גם בפורום היריון ולידה - אותו מנהלים רופאים מומחים בתחומם. חשוב שלצד הבדיקות , תקבלי את התמיכה שאת זקוקה ותשרי כמה שיותר רוגע וביטחון לך ולעוברך. המון בהצלחה ובריאות שלמה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה