טסיות דם נמוכות platlets

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/09/2017 | 10:44 | מאת: בר שבוע 29

בכל הבדיקות שערכתי ערך ה platlates רק יורד. השאלה אם אפשר לקחת משהו או לאכול משהו כדי לייצב אותו? הבנתי שבערך נמוך מדיי לא נותנים אפידורל בלידה. תודה

שלום בר, בדר״כ נמענים מלתת אפידורל כשהערך נמוך מ100,000. לתזונה יש השפעה על גופנו, במיוחד בהריון ומאכלים מסויימים בהחלט יכולים לסייע בהעלת הטסיות. השתדלי להוסיף לתזונתך ירקות ועלים ירוקים כגון : תרד, עלי סלרי, מנגולד, חסה... חליטת תה של עלי סרפד ועלי פטל אדום. בנוסף, מה שמאוד יכול לסייע גם כן, זה טיפול ברפואה סינית (דיקור סיני) אצל מטפלים המתמחים בהריון ולידה. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה