חזרה לפעילות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/07/2017 | 13:26 | מאת: בתיה

שלום, אני כמעט 8 שבועות לאחר לידה רגילה ללא תפרים, הדימום היה חלש ביותר וההכתמות פסקו לחלוטין 5 שבועות לאחר הלידה. חיכיתי שבוע נוסף (ששה שבועות אחרי לידה) והתעמלתי כ10 דקות ויצאתי להליכה רגועה של 20 דקות, למחרת שוב חזר הדימום ואיתו לחץ לכיוון הואגינה כמו שחשתי לאחר הלידה כשהיה דימום. השאלה היא איך אדע מתי להתחיל להתעמל? והאם תחושת לחץ היא נורמאלית? חשתי אותה לאחר הלידה ובעת מאמץ גופני שבועות מספר אחרי

שלום בתיה, ממליצה לך לגשת ולהבדק בדיקה שגרתית כמקובל לאחר לידה. לאחר מכן ובמידה והכל תקין הרופא ינחה אותך לגבי חזרה להתעמלות. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה