אני בעייתית

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/12/2004 | 10:00 | מאת: שין

צמחונית, נגעלת מביצים ומטעם שלהן בפשטידות וכו, קטניות גורמות לי לכאבי בטן קשים, אסור לי לאכול סויה. אז מה כן??? תודה.

18/12/2004 | 14:06 | מאת: עידן

מוצרי חלב - מכילים ויטמינים וכן חלבון מלא (דומה לזה של הביצים) - לא להפריז. עוגות - מכילות בד"כ הרבה ביצים אולם ללא טעם הלוואי שלהם... אם את אופה בעצמך תוסיפי הרבה סוכר וניל- זה מנטרל את הטעם של הביצים. דגנים כמו דוחן וכוסמת מכילים כמו גדולה של חלבונים עם מגוון רחב של ח.אמינו (כמו בביצים).... מולטי-ויטמין לצמחונים - כדאי בנוסף. בתאבון

19/12/2004 | 20:06 | מאת:

שין שלום מוצרי חלב, פירות, ירקות, פחמימות, שומנים בלתי רוויים. בנוסף חשוב לעשות הערכה תזונתית כולל בדיקות דם ע"מ לבדוק שאת לא סובלת ממחסורים כל שהם. בברכה שרון