הריון ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/12/2004 | 22:42 | מאת: מירב

שלום! אני בהריון שליש ראשון ואני צמחונית. אני מודעת לעובדה שאני זקוקה להרבה חלבון. אבל התזונה שלי בגלל ההריון משתנה כל פעם ומאוד קשה לעמוד בכך, מעבר לכך, אני סובלת נורא מהקאות עוד מאמצע הלילה כך שנדמה לי שגם הכדור של המטרנה להריון לא נספג. האם יש לך המלצה בשבילי.

14/12/2004 | 10:22 | מאת:

מירב שלום זהו אינו פורום להריון. הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתתאים לך תפריט מתאים תוך התחשבות בצרכים המיוחדים להריון ובכך שאת צימחונית. חשוב להגיע אליה עם בדיקות עדכניות.בנוסף את יכולה לנסות לפנות לפורום המתאים יתכן ויהיו להם המלצות ספציפיות לעזור לך. בעיקרון נגד בחילות והקאות מומלץ לאכול ארוחות קטנות לעיתים קרובות, להקפיד על שתייה מרובה ע"מ למנוע התייבשות, להמנע מאוכל מטובל מידי, חריף מידי, שמן מידי וממאכלים בעלי ריחות עזים. בהצלחה ומזל טוב שרון