חימום ממתיקים מלאכותיים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/11/2004 | 01:33 | מאת: רוני

האם מותר לחמם מעדי סויה של משק צוריאל -- יש בהם ממתיקים מלאכותיים (למשל האם אפשר לבשל מעדן כזה עם דייסת קוואקר וכ"ו ) ומה לגבי מעדי דיאט חלביים כמו יופלה או דנונה דיאט אודה על תגובה מהירה וברורה -- הסיבה לשאלה היא ששמעתי שחימום ממתיקים מסרטן אבל מצד שני ידוע הרי ששמים בקפה ממתיקים וכ"ו אז לא ברור לי כל כך תודה

12/11/2004 | 18:06 | מאת:

רוני שלום יש ממתיקים שמותר לחמם ולכם למשל אפשר לבשל איתם כמו סכרין. אולם האספרטיים מתפרק בחימום אי לכך אני לא הייתי ממליצה לחמם מעדנים היות והם מכילים אספרטיים. בברכה שרון