השמנה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/11/2004 | 12:09 | מאת: riri

יש לי שאלה בקשר למבנה הגוף שלי אני 153 ושוקלת 40 קילו ניסיתי הרבה לעלות במשקל אך ללא הצלחה , הכל אצלי טוב מבחינה בריאותית: בדיקות דם , ברזל, ויטמינים גם התזונה שלי נכונה וחיונית אני לא יודעת איפה הבעיה טמונה אנא תספרו לי מה אני צריכה לעשות כדי לעלות במשקל ולו קצת. אם יש איזה מתכון בריאותי טבעי תודה מראש

09/11/2004 | 09:47 | מאת:

riri שלום חסרים פרטים כמו גיל ומהי תזונתך ביומיום. היות ולרוב יותר קשה לעלות במשקל מאשר לרדת הייתי ממליצה לגשת לדיאטנית בקופת חולים שתעשה לך אנמנזה מדויקת של מה שאת אוכלת, שעות שאת אוכלת, פעילות גופנית ועוד ותוכל לבנות לך תפריט שיעזור לך לעלות במשקל. במידה ולא הולך רק עם אוכל ישנן תוספות שונות שניתן להוסיף אולם יש לעשות זאת בהתייעצות אישית. בהצלחה שרון