רגליים שמעירות אותי

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/11/2004 | 21:59 | מאת: מאיר

כל בוקר ככה זה. הן מעירות אותי ואני קם מוקדם מהרגיל. בצעתי את כל הבדיקות והרמתי ידיים. גם עשיתי ספורט . עברתי 3 קופ"ח. לא מצאו כלום. אני מתעוורר בבוקר בגללם. הן מעירות אותי כי הן מטרידות וכואבות קצת לא ממש אבל מספיק כדי להעיר אותי. האמת היא שכבר השלמתי עם המצב אבל תמיד שואל אולי תהייה תשובה ככה שתוכל לעזור לי. אני דיי אומלל עם המצב הזה.

05/11/2004 | 22:49 | מאת:

מאיר שלום האם הכוונה היא להתכווצויות כואבות ברגליים? אם כן יתכן שחסר לך מגנזיום ויש הטוענים גם סידן. מזונות עשירים במגנזיום הם למשל תרד, שיבולת שועל, קמח מלא, אורז מלא, ופולי סויה. מזונות עשירים בסידן הם למשל גבינות מועשרות בסידן למשל ריקוטה של גד, טחינה משומשום מלא, סרדינים ועוד. בנוסף מומלץ לקחת מולטיויטמין לגברים. בברכה שרון

06/11/2004 | 22:00 | מאת: מאיר

עשיתי בדיקות דם. תפקוד מגנזיום סידן בסדר. האם יש מקום ל m.r.i שמעתי שכדאי. מה זה באמת? למה קופ"ח מתחמקת מזה? אני מחר בבוקר הולך להפוך להם את השולחן כי נראה לי שזה שאלה של תקציב. האם אני צודק? שאלה אחרת לגמרי: שאלתי לגבי החציל נכון שהוא פרי? אם כן מה הערך התזונתי שלו? כלומר מה יש בו שבריא? תודה רבה. מאיר