היתנפחות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/11/2004 | 01:39 | מאת: שלום

בירצוני לישאול שאלה ולקבל אינפורמציה בנושא חומציות בדם : קרוב מישפחה שלי סובל מיחומציות גבוה בדם, וזה גורם לו לכאבים ולהיתנפחות כף רגלו, 1, מה מותר ומה לא רצוי לאכול כאשר סובלים מבעיה זו? 2, אם ישנם דרכים טיבעיות לתפל בבעיה זו כגון צימחי מרפה וכדומה? 3,אודה לכם מאוד אם תענו לי על השאלות ותיתנו לי אינפורמציה בנושא.

05/11/2004 | 22:04 | מאת:

שלום שלום האם אתה מתכוון שחומצת השתן שלו בדם גבוהה? (בבדיקות דם נקרא URIC ACID) במידה וכן ישנם מזונות שמומלץ להמנע מהם או לאכלם בכמויות מדודות. מחכה לתשובתך כולל ערך של החומצה האורית במידה ולזו כוונתך. בברכה שרון

06/11/2004 | 22:00 | מאת: שלום

שרון טברג שלום ברצוני להודות לך על התייחסותך לשאלותיי. אכתוב לך את ממצאי בדיקות הדם שביקשת להמשך טיפול בנושא לאחר שיהיו לי את תוצאותן. תודה רבה שלום