השפעה של פישתן,כוסמת ודוחן על חולי סכרת
דיון מתוך פורום תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין
שלום רב: הבנתי שפישתן כוסמת ודוחן הן מאכלים העוזרים לחולי סוכרת.. רציתי לדעת כיצד ובאיזה אופן ניתן להשתמש בהם למאכל וכיצד הם עוזרים. תודה מראש.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, מזונות אלו מכילים סיבים תזונתיים ,לסיבים אלו תפקיד חשוב באיזון הסוכרת. כמות רבה של סיבים במזון מאטה את ספיגת הפחימימות במעיים. בנוסף , זרעי פשתן מכילים שומן מסוג אומגה 3 . ניתן להוסיף את המזונות שציינת ליוגורוט, גבינה . בברכה, ציונה