השפעה של פישתן,כוסמת ודוחן על חולי סכרת

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/11/2004 | 20:15 | מאת: כפיר

שלום רב: הבנתי שפישתן כוסמת ודוחן הן מאכלים העוזרים לחולי סוכרת.. רציתי לדעת כיצד ובאיזה אופן ניתן להשתמש בהם למאכל וכיצד הם עוזרים. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
03/11/2004 | 21:54 | מאת:

שלום, מזונות אלו מכילים סיבים תזונתיים ,לסיבים אלו תפקיד חשוב באיזון הסוכרת. כמות רבה של סיבים במזון מאטה את ספיגת הפחימימות במעיים. בנוסף , זרעי פשתן מכילים שומן מסוג אומגה 3 . ניתן להוסיף את המזונות שציינת ליוגורוט, גבינה . בברכה, ציונה