תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

24/10/2004 | 12:45 | מאת: טובה

שלום רב, אני בת 52 לאחר כריתת שד חלקית ללא ממצאים נוספים, עברתי הקרנות. אני צורכת חלב סויה וקראתי בעיתון שסויה לא טובה לנשים עם סרטן השד ואשר מקבלות טומסקספין. שאלתי האם כוס של חלב סויה ביום נחשבת לכמות סבירה או שלהיגמל גם מזה. תודה טובה

25/10/2004 | 20:47 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

זו שאלתך היחידה בנושא התזונה ? מה לגבי הרגלי האכילה האחרים שיכול להיות שהם אלו שגרמו להתפרצות המחלה ? בכל מקרה חלב סויה לא נחשב למזון בריא, אפילו לאנשים בריאיים.

26/10/2004 | 12:59 | מאת:

טובה שלום, כוס אחת של חלב סויה ביום נחשבת לכמות סבירה. בברכה, שרון