שמן או מרגרינה
דיון מתוך פורום תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין
ברצוני להמיר את המרגרינה , במתכוני העוגות, בשמן. איזה שמן עדיף לאפית עוגות ומהו המפתח. כלומר, חצי חבילה מרגרינה כמה שמן זה? תודה יהודית
לקריאה נוספת והעמקה
יהודית שלום אפשר להחליף את המרגרינה בשמן קנולה (עדיף מכבישה קרה - ניתן לקנות בבתי טבע). בעיקרון 3/4 כוס שמן אמור להחליף 200 גרם מרגרינה (1 חבילה) אולם צריך לבדוק את זה על כל מתכון בנפרד. בהצלחה שרון
יהודית שלום, לדעתי, עדיף להשתמש בחמאה. בבישול / אפיה כל שמן מתחמצן והופך למזיק, בדיוק כמו המרגרינה. אלא אם כן משתמשים בשיטה מיוחדת המונעת את החימצון.