הרעלת כספית כתוצאה מאכילת טונה-חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/10/2004 | 23:07 | מאת: אלמונית

השיער שלי נושר בכמויות, ולא אובחן אצלי חוסר ויטמינים( עשיתי את כל הבדיקות). פתאום אמרו לי ( כל מיני אנשיםן) שהרעלת כספית יכולה לגרוםפ לנשירת שיער. אמרו לי שבטונה יש כספת ואני אוכלת לכ יום 2 קופסאות טונה בשימורים. האם ייתכן שיש לי הרעלה? אני כבר היסטרית, השיער נושר לי ממש בכמויות, האם אני יכולה לקבל כזאת הרעלה מאכילת 2 קופסות טונה ביום? ( במשך כחצי שנה) תודה

13/10/2004 | 20:24 | מאת:

שלום, חשוב לפנות להתייעצות רפואית עם רופא המטפל שלך ואולי וש צןרך בביצוע בדיקות דם. תנסי להפסיק לאכול טונה למספר ימים על מנת לבדוק שיפור או הפחתה בכמות נשירת השיער. בברכה, ציונה