בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/09/2004 | 08:10 | מאת: יאיר

האם בדיקת דם שיגרתית בקופת החולים נותנת בנוסף גם נתונים על רמת הויטמינים בגוף? עשיתי בדיקת דם וברצוני לדעת את רמת הויטמינים והמינרלים שלי, לדוג' : ויטמין A, פאבא, חומצה פולית, אבץ וכו' , האם רופא המשפחה יכול לתת לי אינפורמציה על ויטמינים אלו רק מבדיקת הדם? עוד שאלה : האם בדיקת דם שיגרתית בקופת החולים בודקת גם איידס? ואחרונה: האם דם שניתרם עבר בדיקה שאינו נגוע באיידס?

27/09/2004 | 15:59 | מאת:

יאיר שלום, כל הבדיקות שציינת עליך לבקש מהרופא , הן אינן נמנות בבדיקות השיגרתיות.בשנים האחרונות כל תרומת דם נבדקת גם לאיידס. בברכה, ציונה