הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/09/2004 | 02:21 | מאת: ענבר

היייי אני בת 23 1.64 שוקלת 71 ק"ג. התחלתי לעשות כל מיני דיאטות (חלקן מאוזנות ובריאות, מירי בלקין, שומרי משקל וכו) לפני למעלה משמונה שנים, בעקבותן שמנתי. היו תקופות שבהן כן רזיתי, אפילו בתקופה האחרונה רזיתי 7 קילו, כרגע שמנתי 4. אני משמינה ממש מהר מכיוון שיש לי התקפי אכילה מטורפים, זו פעם ראשונה שאני מעיזה לכתוב את זה, אבל הבעייה היא שאני מקיאה לפעמים, כבר כמה שנים, לא בצורה קיצונית, ויש שבועות שבהם אני לא מקיאה כלל, אבל לפעמים כשאני מתחילה דיאטה אני נשברת ואומרת לעצמי לא נורא, אני אוכל ואז אקיא, לפעמים אני לא מקיאה כי אין לי כוחות לזה ואז אני כבר ממשיכה לאכול המון באותו היום כי ואני יודעת שזה טיפשי כאלו דפקתי את יום הדיאטה הזה. כך קורה שאני מסגלת לעצמי הרגלי אכילה מזעזעים, פשוט אוכלת המון אפילו כשכבר לא בא לי. אני יודעת שזה נשמע מטורף, אפילו חשבתי ללכת לפסיכולוג, אני רוצה לרזות בצורה בריאה!!!!! בבקשה עזרו לי.....

17/09/2004 | 11:36 | מאת:

ענבר שלום, ההמלצה הטובה ביותר היא לפנות לרופא המטפל שלך ולבקש הפנייה למרפאה להפרעות אכילה בקרבת מגורייך, הכולל טיפול על ידי צוות רב מקצועי כמו: רופא, פסיכולוג/ פסכיאטר, דיאטנית ועוד. בברכת שנה טובה ציונה