התקרחות

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/07/2004 | 18:11 | מאת: רונית

בני בן 21- סובל מהתקרחות שיתכן גנטית. מה מומלץ לאכול כדי למנוע התקרחות- נשירה שכבר מתחילה ואלו כדורים מומלץ לבלוע ללא תופעות לוואי- המליצו לי על כדורי רוטס בחנות טבע. מה דעתכם???? תודה מראש רונית

14/07/2004 | 07:32 | מאת:

רונית שלום, מומלץ לך לפנות לרופא עור בנושא . אני לא מכירה מזונות או תרופות המסייעים בנושא ההתכרחות. בברכה, ציונה

14/07/2004 | 07:32 | מאת:

רונית שלום, מומלץ לך לפנות לרופא עור בנושא . אני לא מכירה מזונות או תרופות המסייעים בנושא ההתכרחות. בברכה, ציונה

19/07/2004 | 23:02 | מאת: רוקח - שלומי

בתחום התכשירים הטיבעיים לטיפול בהתקרחות ובנשירת שיער ישנם: 1. תכשירים המכילים ויטמינים (בעיקר מקבוצת B) ומינרלים (סיליקה אבץ..) הנחוצים לצמיחה טובה של השיער כגיו רוטס HR, פורקפיל ואחרים. וזה עובד טוב כאשר הנשירה נובעת מחוסר ויטמינים. התכשיר המומלץ ביותר בתחום הזה הוא כמוסות סבוקלם שמכיל t את אותם ויטמינים ומינרלים ובנוסף צמחי מרפא המסייעים לשמירה על עור ושיער בריאים( שן ארי, סירפד ...) 2. ישנם שמפואים המבוססים על תמציות מצמחי מרפא שמסייעים לטיפול בהתקרחות, המוצלח בהם הוא קמילוטרקט שמפו שמכיל תמציות של סירפד ורוזמרין. צריך לעסות לקרקפת להשאיר כמה דקות וזה מאוד עוזר. טיפול זול יחסית ומאוד טוב.ללא קשר לטיפול בטבליות ויטמינים.