תזונה לפי סוג דם

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

07/07/2004 | 11:54 | מאת: יאן

שלום רב, ידוע לי כי אין בסיס מדעי לדיאטה לפי סוג דם, אבל חשוב לי בכל זאת היכן בארץ (באזור המרכז) נעשות בדיקות אלה (לא של סוג דם אלא על מנת לקבוע מהם המוצרים האסורים והמותרים). תודה רבה

07/07/2004 | 14:37 | מאת:

יאן שלום ישנו ספר שנקרא תזונה ע"פ סוג הדם. בספר זה יש רשימות מדויקות מה מומלץ לאכול או לא לאכול בכל כל סוג. חשוב לי להדגיש שאין בתשובה זו המלצה ללכת לפי שיטה זו. בברכה שרון.

07/07/2004 | 14:39 | מאת:

יאן שלום ישנו ספר שנקרא תזונה ע"פ סוג הדם. בספר זה יש רשימות מדויקות מה מומלץ לאכול או לא לאכול בכל כל סוג. חשוב לי להדגיש שאין בתשובה זו המלצה ללכת לפי שיטה זו. בברכה שרון.