דיאטת אטקינס

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/07/2004 | 07:58 | מאת: א

שלום רב בת 50 סובלת מאפילפסיה ומטופלת ב דפלפט טרילפטין פריזיום עקב השמנה (שוקלת כעת 80 וגובה 164) הומלץ לי על דיאטה אטקינס איפה אוכל לקבל יעוץ במסגרת קופ"ח כללית בפתח תקוה האם אוכל לקבל מכם מעט הדרכה על מנת שאוכל כבר להתחיל בדיאטה תודה רבה

01/07/2004 | 08:29 | מאת:

א שלום דיאטת אטקינס היא דיאטה דלה מאד מאד בפחמימות. לדיאטנית יש לקבוע תור במוקד זימון תורים (2700*) וחשוב להביא הפניה מפורטת + בדיקות דם כלליות עדכניות. בברכה שרון.