ניקוי כבד

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/01/2005 | 12:27 | מאת: חומה

שלום - מה עלי לאכול או לחילופין להמנע מלאכול כדי להתחיל מהיום להיום בתהליך ניקוי של הכבד. תודה על תשובתך- חומה

26/01/2005 | 14:11 | מאת: ליאת

כדאי להפנות את השאלה לפורום נטורופתיה, או לצביקה בפורום תזונה ודיאטה. שבעת ההמנהלים בפורום הזה לא עונים לשאלות כאלה ולאחרונה כמעט לא עונים בכלל.

27/01/2005 | 22:08 | מאת:

שלום חומה, אין אוכל שגורם לניקוי הכבד. בברכה, אורנה עצמון

28/01/2005 | 07:40 | מאת: ליאת

אבל את לא מכירה את הנושא ולכן זאת תשובתך גם הימנעות מחומרי הדברה וצבעי מאכל כימיים יכולה לעזור בניקוי הכבד... מיץ ירקות ומיץ עשב חיטה עוזרים בניקוי הכבד... ויש עוד היה כדאי להשיב לשואלת - לי לא ידוע על אוכל שמנקה כבד...

30/01/2005 | 19:29 | מאת: גל

במידה ותרצי המלצה על תוסף תזונה מצויין לניקוי כבד אשמח להמליץ לך אם תרצי צרי איתי קשר באימייל כי אני לא נכנס לפה כמעט גל [email protected]