לכל גולשי האתר: שמן קנולה אאוט!

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/01/2005 | 10:49 | מאת: מורי פישל

אל תגעו בשמן הזה כלל!!! השתמשו בשמן זית, חמניות וחריע. רק לא קנולה. בגוגל תוכלו למצוא שפע אזהרות, רק אל תפלו על האתה הרשמי של הקנולה, המשבח ומוקיר אותו. מורי פישל מנהל פורום התנהגות בריאותית

12/01/2005 | 19:52 | מאת: גולשת

שלום אולי תסביר לנו מה רע בקנולה? יש אתר בעברית שמזהיר מפני השמן הזה? עד עכשיו כל תזונאית ששמעתי ממליצה על שמן זית ושמן קנולה. אז מה קרה פתאום? תודה

12/01/2005 | 20:42 | מאת: מורי פישל

אבל הקנולה טוב כשמן מכונות ולא למאכל אדם. http://www.karinya.com/canola.htm

15/01/2005 | 10:58 | מאת:

למורי שלום יש לזכור שהאינטרנט מאפשר ל כ ו ל ם להשתתף בו. יש לכך יתרונות אך גם חסרונות במיוחד שמדובר בנושאים הקשורים לבריאות. לא ניתן לדעת מי מפרסם מה ולמה. לא ידוע מה ההכשרה של הכותבים השונים ועל מה הם מבססים את הידע שלהם. אנשים יכולים לפרסם מאמרים ומחקרים שלא נעשה עליהם כל פיקוח והם לא עומדים בשום סטנדרטים מחקריים. אי לכך מומלץ להתיחס בזהירות להמלצות שונות באינטרנט ולבדוק האם ישנו מידע מבוסס או סתם גיבוב של דיבורים. בברכה שרון

16/01/2005 | 20:08 | מאת: ניצה

מורי, אם היית מחפש קצת יותר ברשת היית מוצא עשרות קישורים ומחקרים על התועלת של שמן קנולה. לקחת ציטוט של אדם אחד שכותב נגד השמן מסיבות לא ברורות ומייד אתה מוכר את זה בפורום. חוצמזה אני חושבת שזה די מזיק שאתה, כאדם חסר הכשרה בתזונה עונה בפורום בפורום הזה בסמכותיות (ובציניות) כזאת במקום לאפשר למנהלי הפורום לענות. וגם בנושאים שאין לך מושג!! אולי תחזור לפורום שלך ותחכה בסבלנות שיפנו אליך.