ניתוח הטבעת (מומחה דחוף בהקדם האפשרי)

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/01/2005 | 14:53 | מאת: לילי

אני חיילת ואני שוקלת 97.5 קילו וגובה 1.60 אני שמנה נורא קשה לי ללכת כואב לי בכל חלק וחלק ברגל קשה לי לנשום הרבה יש לי זיעת יתר כאבים בגב (גם התחתון וגם בעליון- יש לי חזה ענק והוא מכביד נורא על הגב) למרות כל זאת הרופא הצבאי אומר לי שאני על הגבול של הניתוח האם זה מוצדק? תתכן לי פגיעת לב קשה במידה ואני ימשיך ככה , אבל אמרתי נואש מדיאטות וקבוצות תמיכה אשמח אם תחזיר לי תשובה לגבי האפשרות שלי להיות מנותחת בניתוח....

06/01/2005 | 12:02 | מאת:

שלום לילי, הניתוח שציינת מיועד לאשים עם BMI גבוה ,40 ומעלה או מעל 35 ומחלות נוספות כמו סוכרת , לחץ דם גבוה, בעיות אורטופדיות קשות ועוד. בהתאם לגובה ומשקל שציינת ה BMI שלך הוא 38. המלצתי לך לפנות לייעוץ רפואי במרפאה העוסקת בנושא. קיימת מרפאה כזו גם בבי"ח השרון בפתח- תקוה. בברכה, ציונה