קולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/12/2004 | 10:29 | מאת: דליה

בת 55 גובה 153 משקל 58 קולסטרול 281 טריצגלידים 201 hdl 86' ldl 155 אודה על המלצתכם, תודה

18/12/2004 | 20:38 | מאת:

שלום רב, רצוי להפחית בצריכת מזונות המכילים כמות רבה של שןמנים רוויים כמו מוצרי חלב שמנים , בשרים שמנים, מרגרינה, בצק עלים, שוקולדים ומוצרי מאפה עם מרגרינה או שומנים מוקשים. העדיפי גבינות כחושות , בשר עוף, הודו, דגי ים, ושמנים כמו שמן קנולה, שמן זית , אבוקדו,טחינה. דגניים מלאים כמו לחם חי , גריסים, שבולת שועל, ברנפלקס, קיטניות וכו". מומלץ לך לפנות לדיאטנית לקבלת המלצות מפורטות ותפריט מתאים. בברכה, ציונה