כאבים בגב עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/04/2010 | 20:59 | מאת: ליז

שלום רב! אני בחורה בת 34, בריאה בד"כ . לפני כשנה אובחן אצלי בלט דיסק בגב תחתון חוליות L-5 S-1. זה אובחן על פי בדיקת סיטי שנערכה לי. לפני כ8 חודשים. בחצי שנה אחרונה, יש לי כאבים בחלק העליון של הגב בצד ימין בנקודה קרובה לעמוד השירה. זה ממוקם בנקודה שלפעמים ניתפס שם בעקבות שיעול חזק ואז מרגישים כאילו זה כואב שנושמים.( ניסיתי לתאר את המיקום). הכאב מופיע כאשר אני מתעטשת או שאני לוחצת עליו.שלוחצים לי על המקום זה תחושה כמו של מכה כחולה. כאשר אני מבצעת פעולות זה אני כואב. לפעמים שאני שואפת אוויר עמוק מרגישה בתחושת כאב לא חדה. קבעתי תור לרופא- שמועדו בעוד כשבועיים. האם יכול להיות שזה שריר תפוס כל כך הרבה זמן? דלקת בגידים שם או חס וחלילה משהו מלחיץ יותר. אודה לתשובתך ליז

בד"כ מדובר בשריר תפוס וזה חולף עם חימום, עיסוי מקומי, ומשככי כאבים.

11/04/2010 | 10:06 | מאת: אסנת

אני ניסיתי לאחרונה ג'ל שהמליץ לי הרופא שנקרא סויס רליף. ממש הקל עלי.שווה לנסות אולי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית