ניתוח מניסקוס ופיענוח ממצאים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/04/2010 | 19:59 | מאת: שלומית

שלום אני בת 34 לאחר ניתוח של ARTHRISCOPIC DIAGNOSIS PARTIAL MENISECTOMY עברתי בגיל 13 הארכה של שוק ימין עקב מום מולד ומאז מספר רב של ניתוחים בניתוח האחרון התגלה חסר כמעט מלא של ACL וחסר חלקי של PCL התגלה לי גם נזק אוסטאוכונדרלי מדיאלי במשטח הטיבלאלי (פגיעה סחוסית חלקית בטיבאל פלטו ) האם ע"פ הממצאים הללו אזדקק להחלפת המפרק הברך ?מה זה אומר החוסר שהתגלה לי בניתוח האחרון?

הממצאים מצביעים על נזקים לברך העלולים לגרום לשינויים נוניים מוקדמים ולכן כדאי לשמור על הברך עם חיזוק שרירים בעיקר.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית