בעקבות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

13/03/2010 | 20:29 | מאת: רווית

שלום דר', לפני שבועיים עברתי מיפוי עצמות עקב נקע בקרסול, החליטו במכון מיפוי למפות את כל העצמות בגוף. פיענוח התוצאות הגיע ואכן גילוי שיש הצטברות של יוד בקרסול ומשום מ גם במפרך הירך הנגדי לקרסול הפגועה. ממה יכול לנבוע הצטברות של יוד במפרק ירך?למה האיזור הזה לא כואב? אני בחורה בת 24 בעיות של מפרקי ירך זה של מבוגרים? אשמח להתייחסותך דר'

מיפוי היא בדיקה מאוד רגישה.כנראה כי הקליטה במפרק הירך הנגדי מצביעה על עומס יתר בעקבות הנקע בקרסול הנגדי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית