התכווצות שרירים בלתי רצונית ברגליים ברגל שמאל .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/02/2010 | 21:00 | מאת: חן

אני בת 47 ומצב בריאותי טוב למעט כולסטרול לפני כשנה וחודשיים התחילו לי רעידות ברגל שמאל ללא הפסקה כל היום וכל הלילה לעיטים זה מלווה בכאב , זה לא נפסק וזה מפריע לי מאוד אבקש תשובה בדחיפות , הלכתי לרופא וכל הבדיקות תקינות , עיצו לי ללכת לדיקור סיני רציתי לדעת אם זה יעזור להתכוווצות להעלם תודה חן .

כדאי לבצע בדיקות דם כי לפעמים מחסור בויטמינים יכול לגרום לתופעה זו וכן לבצע בדיקת א.מ.ג. לבירור מקור הגירוי העצבי הגורם לרעידות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית