ציסטה ע"ש בייקר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/02/2010 | 23:17 | מאת: אנה

שלום פרופסור משה סלעי, לפני כחודשיים הופיעה בשוק בליטה ומאחר מכך,ברך התנפחה לי,הופיעה הגבלה בתנועה. באולטראסאונד רואים ציסטה על שם בייקר בגודל4.89ס"מ. השאלה איזה טיפול שמרני יכול לעזור. אני בת 46, לאחר ניתוח קריטת רחם ושחלות עקב פיברומה גדולה. תודה מראש על תשובתך.

ציסטה ע"ש בייקר היא הצטברות נוזלי ברך כתוצאת בעיה בברך, בה יש לטפל: פיזיוטרפיה, תרופות, וכד'.

07/03/2010 | 19:30 | מאת: ישראל

נפלתי לפני מספר חודשים נחבלתי בשוק ימין בהתחלה לא היו כאבים לאחרונה הכאבים התגברו ואני צולע שאני דורך, הכאב מקרין מהבכרך לכוון השוק, עשו לי אולטרסאונד וגילו ציסטה ע"ש ביקר לא כתוב גודל. מה מומלץ לעשות אני חי על משכחי כאבים ולחתי אטופן 600

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית