עזרה בפיענוח MRI גב -דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/02/2010 | 20:12 | מאת: ניסים

שלום רב, בן 48 נשלחתי ל-MRI גב עקב כאבים בגב תחתון ואלו התשובות נוכחות של אקטזיה של שרוול השורש של העצב הבן צלעי מספר 7,8 ו-9 הן משמאל והן מימין. הממצאים הגדולים ביותר הם בגובה D7 כאשר הממצא מימין הוא הדומיננטי ביותר צורתו אליפטית ומימדיו ומימדיו כ- 25X12 מ"מ מוקדים אלה נראים כבעלי רלקסציה מוארכת דהיינו מבנה ציסטי ולאחר הזרקה של גדוליניום לווריד אין בהיקפם כל האדרה. ובנוסף סימני התייבשות מתונים בדיסקים הבינחוליתיים . השאלות שלי הם מה זה אומר האם זה מסוכן ? מה מומלץ לעשות המון תודה

למוטב הבנתי, מתיאורך עולים ממצאים (לא גידול חו"ח) בשורשי העצבים הע"ש גבי, שאינם קשורים לכאבי גב תחתון

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית